Kjøpsvilkår

Generelt
Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil i spesifikasjoner, tekst, pris og annen informasjon på våre nettsider kan forekomme.

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere hele eller deler av din bestilling, dersom produktet er utsolgt og ikke kan skaffes igjen innen rimelig tid. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen. Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.

Angrerett
Når du handler over Internett, har du i henhold til angrerettloven en frist på 14 dager hvor du har rett til å gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn. Fristen regnes som hovedregel fra du mottok varen eller tjenesten, forutsatt at selgeren har oppfylt sin lovpålagte opplysningsplikt og angrefristskjema er mottatt.

Angreretten går tapt dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde og dette skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. Angreretten gjelder ikke når den samlede kjøpesum (inkludert frakt- og tilleggskostnader) er under 300 kr. Angrerettskjema sendes sammen med forsendelsen eller det kan lastes ned nedenfor. Eventuell returforsendelse må betales av deg.

Angrerettskjema.pdf

Alder
For å kunne handle hos oss, må du ha fylt 18 år.

Betalingsmåte
Kjøpesummen kan etter ditt eget valg betales med Vipps, Visa, Mastercard, American Express eller via din PayPal-konto.

Sikkerhet
Vi har sikker netthandel via Bambora og PayPal. Bambora er en av de største aktørene innen nettbetaling i Norden og støtter de aller nyeste sikkerhetsstandardene. PayPal har i snart 20 år vært en av verdens største leverandører av betalingstjenester på nett. Grensesnittet for inntasting av betalingsopplysninger leveres av PayPal og ivaretar moderne krav til sikkerhet, som PCI DSS. PCI DSS er et sett med omfattende krav for å forbedre datasikkerhet for betalingskontoer, som ble etablert av American Express, Discover Financial Services, JCB International, MasterCard Worldwide og Visa Inc. International.

Siden vi benytter Bambora og PayPal, lagrer vi ingen informasjon om ditt betalingskort og du kan handle trygt.

Undersøkelsesplikt
Etter at du har mottatt produktene bør du, så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten eller om produktene ellers har feil eller mangler. Ved eventuelle mangler, ta straks kontakt med vårt kundesenter som vil hjelpe deg med å rette opp feilen. Hvis produktet er skadet under transport må du ta vare på emballasjen og produktene, og levere dette på Posten. Der vil du få et skadeskjema som må fylles ut, og varene må sendes tilbake til oss sammen med skjema. Vi kan ikke sende ut ny vare før dette er gjort, da dette er transportskade, og ingen reklamasjonssak.

Frakt
Vi leverer kun til Norge. Varene sendes med Posten/Bring, hovedsakelig som "Pakkeri postkassen". Det betyr at de fleste forsendelsene leveres direkte i din postkasse. Dersom forsendelsen er for stor for din postkasse, må forsendelsen hentes på ditt lokale postkontor og du skal da få hentemelding fra Posten nylig har vi også implementert mulighet for å velge at Posten kan henge pakken i en pose på døren hos deg.

Reklamasjon
Hvis du skal klage på en feil eller mangel, må du rette klagen mot oss. Reklamasjoner behandler vi etter reglene i forbrukerkjøpsloven, på samme måte som du klager på kjøp av varer i butikk.

Hvis du vil reklamere på en feil eller mangel, må du melde fra til oss så snart som mulig. Det vil alltid være tilstrekkelig at du klager innen to måneder etter at du oppdaget feilen, men i praksis vil både du og vi være tjent med en rask reaksjon. Av bevismessige hensyn bør du innlevere skriftlig reklamasjon (gjerne via e-post med bilde som illustrerer feil eller mangel). Kontaktinformasjon og returadresse finner du under "Kontakt oss".