Spørsmål og svar

Spørsmål: "Hvordan tilbereder jeg teen?"
Svar: Det er ulike måter å tilberede de ulike variantene av te på. De fleste av våre teer har angitt anbefalt vanntemperatur og trekketid under informasjonen om hver te. Du kan også finne mer informasjon under "tilbereding" her på vårt nettsted.

Spørsmål: "Hva slags te anbefaler dere?"
Svar: Det er helt avhengig av den enkeltes smak og behag, men det kan kanskje være et tips i å "følge strømmen" ved å velge en av våre bestselgere?. Ellers anbefaler vi at du studerer produktutvalget vårt og beskrivelsene vi har forsøkt å gi på hver eneste te. Se også "Ulike typer te" for mer generell informasjon.

Spørsmål: "Er det sikkert å betale med kredittkort hos dere?"
Svar: Det er så sikkert som det er praktisk mulig. Gjennom å benytte Bambora (Nordens førende betalingsgateway) og PayPal (som har vært en av de største innen betalingsformidling på internett i mer snart 20 år), så er vi trygg på at både dine personopplysninger og kredittkortinformasjon blir håndert på beste mulige måte. Hos oss oppbevarer vi ingen sensitiv informasjon, men om du registrerer deg som bruker hos oss anbefaler vi at du ikke benytter samme passord som du f.eks. har på jobb eller nettbank (dette er en generell regel som du bør anvende på alle nettsteder hvor du registrerer deg: velg ulike passord). Se også "Personvern" under "Kundesenter".

Spørsmål: "Hvordan sender dere min bestilling og hvor raskt kan jeg regne med å motta den?"
Svar: De fleste bestillinger blir sendt som "Pakker i postkassen" og skal være fremme hos deg i løpet av 1-5 dager. Skulle vi ikke ha det du bestiller på lager, tar vi kontakt og avtaler med deg om du vil opprettholde ordren eller ikke. Du vil da også få informasjon om ny antatt leveringstid.

Spørsmål: "Er det koffein i grønn te?"
Svar: Ja, i all te som ikke er avkoffeinisert er det større eller mindre mengder koffein. Men i vår fruktte, rooibos te og urtete er ikke koffein, du finner de samlet under kategorien Koffeinfri te.


Fant du ikke svar på det du lurte på? Send oss gjerne spørsmål via e-post eller via "Kontakt oss", så lover vi en tilbakemelding innen 24 timer på vanlige arbeidsdager. Se også informasjon under "Kundesenter".