Levering

Vi leverer kun til Norge. Varene sendes med Posten/Bring, hovedsakelig som "Pakker i postkassen". Det betyr at de fleste forsendelsene leveres direkte i din postkasse. Dersom forsendelsen er for stor for din postkasse, må forsendelsen hentes på ditt lokale postkontor og du skal da få hentemelding fra Posten. Posten har nylig åpnet for at du kan be om at pakken henges i en pose på døren, hvis du ønsker det velger du dette tillegget ved å skrive "Ja" i feltet ved valg av leveringsmåtet (skrives ikke noe, så lever vi på vanlig måte).

Normalt vil det går 1-5 dager fra varene sendes til du mottar de, avhengig av hvor du bor. Skulle vi ikke ha det du bestiller på lager, tar vi kontakt og avtaler med deg om du vil opprettholde ordren eller ikke. Du vil da også få informasjon om ny antatt leveringstid.

Har du ikke fått pakken din innen en uke fra du fikk epost om at den var sendt, så ta kontakt med ditt postkontor og etterlys den (vi har dessverre erfart at det ikke er helt sjelden at hentemelding ikke blir sendt). Kan de heller ikke finne den, så ta kontakt med oss!