Personvern

Vi er opptatt av å håndtere våre kunders personopplysninger på en sikker og seriøs måte.

Når du handler på cupoftea.no, oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg via transportøren som benyttes, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuelle garanti-/returhåndteringer. Denne historikken slettes ikke. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen. Informasjon om dine ordrer er tilgjengelig på "Min side".

Bank-/kredittkortnummer oppbevares ikke hos oss, alt dette håndteres av vår samarbeidspartnere Bambora (som er Nordens førende betalingsgateway) og PayPal (som i snart 20 år har vært en av verdens største innen betalingsformidling på nett).

Vi samler også inn og oppbevarer loggdata om hvilke kategorier og produkter man klikker eller søker på, for å kunne lære hva våre kunder er opptatt av, samt forbedre produktutvalg og tilbud. Denne informasjonen benyttes også for å kunne gjøre det mulig å vise deg relaterte produkter, eller sende deg relaterte tilbud (men kun dersom du eksplisitt har bedt om dette). Informasjonen benyttes også for å produsere trafikkstatistikker for bl.a. kapasitetsplanlegging.

Vi tilbyr også et nyhetsbrev hvor man kan motta ulike typer informasjon og tilbud. Det er frivillig å motta dette, og man må eksplisitt be om dette i forbindelse med registrering eller bestilling. Man kan enkelt melde seg av eller på mottak av nyhetsbrev fra "Min side".

Cup of Tea AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. Cup of Tea AS er ansvarlig for at behandlingen av personopplysninger er som beskrevet ovenfor.